Hodnocení obchodu

4,9 810 hodnocení
5
769x
4
18x
3
7x
2
2x
1
14x
Nevyplňujte toto pole:
MP Avatar autora Milan Provazník | 22.6.2020
Velmi spokojen
Avatar autora Martin Šilhan | 22.6.2020
Na dotazy odpovědi hned byl sem spokojen poradili mi rámeček na autorádio a byl větší . To se stává a chápu to ale od ty doby co píšu e-maily jestli to nejde reklamovat nebo najít jiný způsob tak bez reakce
TR Avatar autora Thomas Riefler (Administrátor) 23.6.2020
Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení našeho obchodu. Korespondenci se zákazníky vyřizujeme průběžně a v drtivé většině ten samý den. Pokud delší dobu nemáte odpověd, tak se prosím podívejte do složky SPAM nebo přepošlete dotaz ještě jednou na náš email info@2din.cz Děkuji za pochopení.
A Avatar autora Andy | 22.6.2020
Spokojenost :).
M Avatar autora Martin Č | 22.6.2020
maximální spokojenost
JF Avatar autora Jan Fischer | 21.6.2020
Vše O.K.
RG Avatar autora Roman Goltsch | 18.6.2020
maximálně spokojen
PC Avatar autora Pavel Cahyna | 17.6.2020
maximální spokojenost
JH Avatar autora Jakub Hejcman | 15.6.2020
super
JE Avatar autora Jiří Ellmann | 12.6.2020
Skvělá komunikace, vše bez problému.
JK Avatar autora Jana Krásová | 12.6.2020
Když přijde neznalý trotl jako já do obchodu jako tento, tak je to výhra. Pánové věděli ihned, co potřebuji k instalaci rádia, napakovali me kabelama a rádio frčí. Já moc děkuji
MJ Avatar autora Markéta Jílková | 12.6.2020
Skvělá komunikace, rychlé dodání.
T Avatar autora tanoy | 11.6.2020
spokojen
JB Avatar autora Jiří Bažant | 11.6.2020
vše OK pracovníci rozumí své práci a jsou nadstandartně ochotni
OL Avatar autora Ondřej lazok | 10.6.2020
ano
Avatar autora Petr Šimák | 10.6.2020
Příjemná cena, rychlé dodání.
S Avatar autora Supervisor | 8.6.2020
Krásné hodnocení. Tak třeba pan Macourek si zakoupil dnes 8.6. autorádio 2 DIN a k tomu redukci rámeček z 2 DIN na 1 DIN...nákup velmi smysluplný, že? A hodnocení, které česky zní podivně...cituji "Ano jsem rychlé dodání" Tedy opravdu radost z obchodu, tedy ať se daří, někdy je vhodné ten marketing pročísnout, ale proti gustu žádný dišputát, sranda musí být.
TR Avatar autora Thomas Riefler (Administrátor) 9.6.2020
Dobrý den, vážený pane/paní, musíme podotknout, že my si recenze sami sobě nepíšeme! Nevíme kde jste vzal údaje o objednávce ale i to je špatně a pán co psal recenzi tak neobjednal to co uvádíte. Každopádně, v recenzi chybí jen čárka a proto to zní tak jak to zní. Email který chodí naším zákazníkům po reálné objednávce zní " zda jste spokojení s e-shopem" a odpověď byla, že je pán spokojen a poté mělo být uvedeno že bylo rychlé dodání ( pouze menší gramatická chyba ). Proto prosíme do budoucna, nekazit našemu ani ostatním e-shopům dobré jméno společnosti a nepsat nesmyslné komentáře. Děkuji za pochopení.
PB Avatar autora Pavel Becík | 8.6.2020
Spokojenost nejvyšší...
PM Avatar autora Petr Macourek | 8.6.2020
Ano jsem rychlé dodání
MN Avatar autora Miroslav novotny | 8.6.2020
Rychle dodani,super.....
MV Avatar autora Milan Vašíček | 5.6.2020
V pořádku, pouze zapomenuli dodat celou objednávku.