Dne 1.07. je pobočka z technických důvodů otevřená DO 14:00hod. !  Dne 4.07. je pobočka ZAVŘENA ! Státní svátky 5-6.07. je pobočka ZAVŘENA !

Hodnocení obchodu

4,8 1328 hodnocení
5
1247x
4
23x
3
9x
2
4x
1
45x
Nevyplňujte toto pole:
BB Avatar autora Bohuslav Blaha | 27.6.2022
velmi
VV Avatar autora Viktor Vlašín | 27.6.2022
Zboží objednáno a vyzvednuto tentýž den, funguje bez problému
TN Avatar autora Tomáš Navrátil | 19.6.2022
Velmi spokojen. Rychlé dodání i komunikace.
JZ Avatar autora Josef Zvelebil | 16.6.2022
Vše super, rychlé doručení, jsem velmi spokojen
D Avatar autora Daniiel | 16.6.2022
Perfektni pristup, ochotny personal vse vysvetlil a doporucil reseni. Pri montazi vyhovel i nestandartnim pozadavkum mimo standartni sortiment 2DIN.
JP Avatar autora Jindřich Pydlich | 13.6.2022
Rychlé dodání ????
VL Avatar autora Vít Lopata | 8.6.2022
Vstřícné jednání rychlost
LK Avatar autora Libor Klásek | 7.6.2022
Velmi spokojen.Zboží dorazilo jak uvedli a v pořádku.
Avatar autora Jana Čechová | 31.5.2022
Velmi spokojena.Zboží dorazilo jak uvedli a v pořadku.
PB Avatar autora Pavel Berka | 30.5.2022
Velmi spokojen. Zboží dorazilo prakticky obratem po objednání,nepoškozené a kvalitně zabalené. Tento obchod mohu jen doporučit.
J Avatar autora Jiri | 29.5.2022
Nedoporučuji
TR Avatar autora Thomas Riefler (Administrátor) 29.5.2022
Dobrý den, p. jiří, je nám líto, že nejste spokojený s naším eshopem. Bohužel pod Vaším emailem " ivan9374dobrovsk44@email.cz " nevidujeme, žádnou objednávku ani emailovou konverzaci. Mohu poprosit o sdělení, s čím nejste spokojený na email thomas@2din.cz ? děkuji.
Avatar autora Jiří Štefano | 23.5.2022
Vubec, stale na zboží čekám!!!
TR Avatar autora Thomas Riefler (Administrátor) 26.5.2022
Dobrý den, velice se omlouváme za komplikace, bohužel Česká pošta měla technický problém. Proto sice balíky naši firmou byly poslané, ale pošta je nedoručovala. S lítosti musím oznámit, že za tento zádrhel může Čp. Balíky, které se vracejí zpět, automaticky posíláme PPL naším zákazníkům, abychom měli jistotu, že balík zákazník obdrží. Děkujeme za pochopení a omlouváme se za komplikace.
YY Avatar autora Yurii Yatsenko | 23.5.2022
Ok
MB Avatar autora Martin Berdych | 20.5.2022
Super přístup, profesionální práce při instalaci (hodnotím po týdnu), dobrá komunikace. Nemám co bych vytknul, snad jen dlouhá čekací doba na termín instalace, mají opravdu hodně práce.
MK Avatar autora Michael Kopřiva | 19.5.2022
Objednané zboží přesto že bylo uvedeno cca 14 dní termín dodání není stále skladem a na tel. dotaz mi bylo sděleno, že možná měsíc až dva termín dodání. Tak jsem objednávku stornoval. Peníze vráceny ihned.
TR Avatar autora Thomas Riefler (Administrátor) 26.5.2022
Dobrý den, je nám líto, že nejste s naším obchodem spokojený, nebyt jsme Vás kontaktovali ihned další den po té, co jsme obdrželi od dodavatele info o tom, že stroje Bigboi jsou na cestě ( vše má nyní několika násobně delší termín dodání ze zahraničí ). Sdělil jste nám, že objednávku chcete stornovat, proto jsme peníze vrátili ihned. Vše trvalo 1-2 dny. Je nám opravdu líto, že nám dáváte 1 hvězdičku za to, že situace ve světe s dopravou je opravdu komplikovaná a ovlivnit ji nijak nemůžeme. Proto se snažíme komunikovat se zákazníky ihned aby náš zákazník byl neprodleně informován o stavu objednávky.
AJ Avatar autora Antonín Jiroušek | 19.5.2022
.Dobrá komunikace
JV Avatar autora Jan Varkoček | 18.5.2022
Rychlost a radost
M Avatar autora Michaela | 18.5.2022
Určitě nedoporučuji, po osobní návštěvě jsem si nákup rozmyslela
TR Avatar autora Thomas Riefler (Administrátor) 18.5.2022
Dobrý den, je nám líto, že nejste s naším eshopem spokojená. Bohužel uvedený email v této recenzi neregistrujeme v naším systému pod žádnou objednávkou ani v emailové schránce s dotazem. Pokud se jedná o recenzi založenou na pravdě, prosíme o sepsání emailu na thomas@2din.cz pro to abychom věc prošetřil. Pokud před návštěvou žádná komunikace nebyla, prosím napsat kde nastal problém abychom mohli naše služby zlepšit. Hezký den.
M Avatar autora Miloš | 16.5.2022
Hezké stránky a dobrý výběr. Bohužel jsem na doručení čekal přes 2 týdny, ale to bylo kvůli tomu, že objednané reproduktory nebyly skladem. Jakmile se naskladnily, tak jsem je do cca 2 dnů dostal.
I Avatar autora Ivan | 13.5.2022
Nedoporucuji
TR Avatar autora Thomas Riefler (Administrátor) 13.5.2022
Dobrý den, p. Ivane, je nám líto, že nejste spokojený s naším eshopem. Bohužel pod Vaším emailem " ivan9374dobrovsk44@email.cz " nevidujeme, žádnou objednávku ani emailovou konverzaci. Mohu poprosit o sdělení, s čím nejste spokojený na email thomas@2din.cz ? děkuji.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení